Applicatieopjemobiel.nl - Voor als je net iets meer wilt met je smartphone of tablet! 
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\domains\applicatieopjemobiel.nl\wwwroot\templates\gk_music_free\lib\framework\helper.layout.php on line 178

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\domains\applicatieopjemobiel.nl\wwwroot\libraries\cms\application\site.php on line 272

Ziggo TV app iPhone, iPad, Android tablets

ziggo-icoon-50x50

Ziggo TV app

Met de gratis Ziggo TV App zie je in één oogopslag wat er op TV is. De app geeft je ook kijktips, houdt je op de hoogte van het actuele medianieuws en biedt trailers van het Ziggo On Demand filmaanbod. Zo blijf je altijd gemakkelijk op de hoogte van het snel groeiende aanbod aan films en programma’s.

Bovendien kun je de belangrijkste Nederlandse zenders nu in en om het huis ook gewoon bekijken op je iPad! Daarvoor heb je zowel televisie als internet van Ziggo nodig.

TV Kijken op je iPad

De Ziggo TV App biedt de mogelijkheid om tien verschillende zenders live op de iPad te bekijken. Voorlopig zijn dat Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS 6, Net 5 en Veronica. Ideaal om nog even in bed te kijken, of om gewoon voor de TV ook een andere zender in de gaten te houden. TV kijken op de iPad is alleen mogelijk voor klanten van Ziggo, die minimaal een abonnement hebben op TV Standaard én Internet Z1, Z2 of Z3, dan wel een abonnement hebben op Alles-in-1 van Ziggo.

Let op: Op de iPhone is TV Kijken op dit moment nog niet mogelijk.

Programma-overzicht

De Ziggo TV App biedt een programmaoverzicht van meer dan 160 zenders. Het overzicht loopt tot een week vooruit. Welke zenders worden getoond en de volgorde waarin, is naar eigen voorkeur in te stellen. Je kunt zoeken op zender, genre of trefwoord. Elk programma heeft een omschrijving en wil je anderen op een bepaald programma attenderen? Dan druk je eenvoudig op de knop delen, waarna je je programmatip automatisch via e-mail, Twitter, Hyves of Facebook verstuurt.

ziggo_android_app_tv

Televisienieuws

Televisieprogramma's en televisiepersoonlijkheden zijn aan de lopende band goed voor nieuws. Of een programma goed of slecht wordt bekeken, een presentatrice stopt, of een acteur een nieuwe rol in een soap krijgt: daar wordt over geschreven. De Ziggo TV App brengt al dat nieuws direct op je iPad en/of iPhone.

Zelf instellen

Je kunt programma’s markeren als favoriet en notificaties instellen. Ook deel je eenvoudig met anderen (via e-mail, Facebook, Hyves of Twitter) welke tv-programma's jouw favoriet zijn. Welke zenders in de gids worden getoond en de volgorde waarin, is naar eigen voorkeur in te stellen. Zenders selecteren is ook mogelijk op basis van je abonnement.

Kortom: met de Ziggo TV App heb je alle televisie-informatie zelf in de hand. Zo ben je er zeker van dat je niets mist!

 

Downloaden iPhone/iPad Apps

Ziggo TV - Ziggo B.V. 

 

Download Android tablets app

https://market.android.com/details?id=nl.ziggo.android.tv

 

Ziggo_LiveTV

USB JIG

De USB JIG is een klein plugje waarmee je jouw smartphone in dowload modus zet, kan resetten, uit bootloop halen en unbricken. Lees meer.

jigSPONSORED

Volg ons op Twitter

USB OTG On-The-Go

Hoe werkt USB OTG (on-the-Go) op een smartphone of tablet? Lees er hier meer over

otg-micro-usb-voorbeeld-dShort-USB-Female-to-90-graden hoek-Mini-USB-Male-OTG-Host-kabel

 

Draadloos opladen

Hier komt meer infromatie over draadloos opladen, wirelss charging, laadstations, ontvanger / receivers, covers, cases, techniek, etc

GADGETS

Google 3D virtual reality bril. Lees meer

3D-Google-kijker-dyi-cardboard