Applicatieopjemobiel.nl - Voor als je net iets meer wilt met je smartphone of tablet! 
A+ A A-

Home

Ferry Corsten 20 years app

Ferry-Corsten-20-Years-iPhone

20 years Ferry Corsten, iPhone

Ferry Corsten heeft ter ere van zijn 20 jarig jubileum als producer een speciale megamix gemaakt, die uitsluitend wordt uitgebracht als App. Hij is hiermee de eerste artiest wereldwijd die een nieuw album op deze manier aanbiedt.

Lees meer...

Man Bijt Hond app Android, iPhone

 

man_bijt_hond

Man Bijt Hond app Android, iPhone

Omdat ze 12jaar bestaan komt Man bijt hond met een eigen app voor Iphone en Android. Fans kunnen vanaf nu op elke plek, op elk moment hun favoriete fragmenten bekijken, opslaan en laten zien aan anderen.

Lees meer...

Noorderzon app, iPhone, Android

noorderzon_klein

Noorderzon app

Het Noorderzon Festival in Groningen dat morgen (18 aug.) begint, is uitgegroeid van een kleinschalig muziekfestival tot een 11-daagse internationale kunstenmanifestatie met een scala aan crossover-producties, waaronder muziek, dans, circus, toneel, mime en poppentheater. Natuurlijk kon de organisatie niet achterblijven en liet een Augmented Reality applicatie creëren voor iPhone en Android onder de vleugels van Layar.

Lees meer...

PicasaTweet iPhone

picasatweet

PicasaTweet

Er zijn diverse uitstekende sites waar je goed je foto’s kunt beheren. Ook zijn er diverse uitstekende sites om foto’s te delen via Twitter. Maar als je beide gebruikt raken je foto’s verspreid over het internet en raak je de controle over je foto’s kwijt. Om nu toch je foto’s in één plaats te beheren en te kunnen delen met vrienden op Twitter presenteert het Nederlandse LappdevV nu PicasaTweet.

Lees meer...

USB JIG

De USB JIG is een klein plugje waarmee je jouw smartphone in dowload modus zet, kan resetten, uit bootloop halen en unbricken. Lees meer.

jigSPONSORED

Volg ons op Twitter

USB OTG On-The-Go

Hoe werkt USB OTG (on-the-Go) op een smartphone of tablet? Lees er hier meer over

otg-micro-usb-voorbeeld-dShort-USB-Female-to-90-graden hoek-Mini-USB-Male-OTG-Host-kabel

 

Draadloos opladen

Hier komt meer infromatie over draadloos opladen, wirelss charging, laadstations, ontvanger / receivers, covers, cases, techniek, etc

GADGETS

Google 3D virtual reality bril. Lees meer

3D-Google-kijker-dyi-cardboard